skärpning!

Jag ska skärpa mig, jag lovar!
Senare idag blir det att träffa Felicia och Adina. Jag bjuder på en bild på dom ;)



Från andra gången jag var i Gävle och hälsade på. Idag blir tredje gången vi träffas och jag spricker snart. Nej, nu ska jag sova bara för att tiden ska gå snabbare.

Btw har min Billa lovat att hjälpa mig fixa lite grejer inför några photo shoots. HEHE, kanske rent av att hon vill hjälpa till med en? ;o


Siehest du nicht die brücke brennt?



Btw! Det kommer från och med nu alltid finnas ett Gerard-citat i mina blogginlägg, i slutet. Gee kommer vara kursiv medans Rammstein fortsätter vara kursivt fetade.


Is there a boa in the house?

Segare än segast

Hejsan. Ursäkta för grymt dålig uppdatering, men jag har SJUKT mycket rester jag måste ta igen, så därför hamnar både bloggen och rollandet i handskfacket ett tag. Imorgon slutar skolan och då jävlar. När jag kommer till gotland ska jag försöka lova både daglig uppdatering OCH bilder. Men ingenting är säkert, men jag ska göra mitt bästa. Nu är det åter till skolarbetet, jag bara SÅ måste göra klart min bokrecension i svenskan. Sedan får jag väl göra djurkunskapen, kretsloppen och växt och djurlivsresterna efter sommaren och då JÄVLAR ANNAMA kan jag det också!



Jag bjuder på den ;)



Carnivora - Der Metzgermeister.


RSS 2.0